Holban_TitiAstazi la pranz au aparut informatii conform carora deputatul PNL de Buzău Titi Holban va demisiona din partid şi îl va urma pe Călin Popescu Tăriceanu în Partidul Reformator Liberal.  Deputatul a declarat ca :„Am avut un proiect cu USL şi consider că trebuia să meargă înainte. Nu văd oportună ieşirea de la guvernare şi cum a procedat domnul Antonescu. După părerea mea, mulţi îl vor urma pe domnul Tăriceanu. Este vorba despre cei care au crezut în acest proiect şi care mai cred, iar printre ei mă număr şi eu. Nu pot să spun cine mai pleacă cu domnul Tăriceanu, însă părerile sunt împărţite”.

Anunţul parlamentarului i-a luat prin surpindere pe liberalii buzoieni. Aceştia au stat de vorbă astăzi cu Holban şi au aflat, dintr-o primă discuţie, că ar intenţiona să-l urmeze pe Călin Popescu Tăriceanu în Partidul reformator Liberal. Insa la a doua discuţie, Titi Holban s-a razgandit si a spus ca pleacă la UNPR. Conducerea PNL şi-a exprimat speranta, astazi in cadrul unei conferinte de presa, că deputatul Titi Holban se va răzgândi. De altfel, parlamentarul nu şi-a înaintat inca oficial demisia. Gestul său l-a luat prin surprindere până şi pe fratele parlamentarului, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Viorel Holban. ,,Nu ştiam de această decizie. Am aflat-o dimineaţă. Asta e situaţia.”, a declarat Viorel Holban.

George Scutaru, presedintele PNL Buzau, si-a exprimat regretul pentru gestul facut de deputatul Titi Holban de a trece la alta formatiune politica, dar a mai spus ca e posibil acesta sa se razgandeasca. Scutaru a mai spus ca plecarea dintr-un astfel de partid esteaventură politică, iar potrivit regulamentului Camerei Deputatilor, „demisia lui Titi Holban din PNL va fi validă abia în momentul în care acesta va face anunțul de la tribuna Parlamentului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here