elenaElena Udrea vine mâine la Buzău pentru a -și susține moțiunea prin care candidează la șefia partidului. Fostul ministru al turismului este așteptat în urbea noastră în jurul orei 17. La sediul PD-L Udrea va încerca să convingă democrat liberalii buzoieni să-i acorde votul la Convenția din 23 martie. Pe blogul Elenei Udrea se regăsesc câteva din punctele moțiunii:

” Obiectivul candidaturii mele si ceea ce trasez in aceasta motiune este un plan de innoire pentru Partid Democrat Liberal. Imi propun ca impreuna cu o echipa de lideri puternica si energica  sa recastigam statutul de partid cu cel mai multi votanti din Romania, partidul care isi asuma guvernarea si conduce tara.

Intrebarea esentiala la care trebuie sa raspundem este cum ii poate convinge Noul Partid Democrat din nou pe romani, cum poate recastiga voturile celor care au sustinut acest partid? Raspunsul pe care l-am dat in aceasta motiune este: printr-un proiect politic care da viitor Noului PDL si reaseaza acest partid in dialog cu societatea romaneasca, plecand de la nevoile si asteptarile romanilor pentru viitorul lor. PDL are nevoie sa isi deschida un nou drum si sa inceapa o epoca post-Basescu. De noi depinde acum viitorul PDL si noi avem responsabilitatea sa schimbam partidul pentru a raspunde la solicitarile romanilor. Partidul incepe o noua etapa, dupa etapa in care Traian Basescu a fost liderul de forta al partidului, iar pentru acest nou inceput avem nevoie de energie si un suflu nou, de lideri noi la conducerea partidului si de idei noi.” 

Deputata Elena Udrea, candidată la șefia PDL, a afirmat sâmbătă la Sibiu că la recentul Consiliu Național de Coordonare al partidului – care a decis convocarea Convenției Naționale în condițiile dorite de Vasile Blaga – printre participanți s-au numărat „șoferi și secretare”, lucru care, spune Udrea, nu trebuie să se mai repete la Convenția din 23 martie. „Nu ar trebui – aşa cum s-a întâmplat de exemplu la Consiliul Naţional de Coordonare – ca pe lista delegaţilor să fie secretare şi şoferi ai şefilor de organizaţii, doar pentru că respectă deciziile acestora”, a afirmat Udrea. Ea a menționat că și-ar fi dorit ca la Convenția în care se va alege noul președinte al PDL să participe doar persoane care reprezintă PDL în administrația locală. „Din păcate, nu a fost acceptată propunerea noastră, ca să poată participa la vot toţi aleşii locali. Dar s-a decis să fie cu prioritate aleşi locali pe listele delegaţilor la Convenţie, iar noi o să urmărim ca acest criteriu să fie respectat”, a punctat Udrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here