PNLLiberalii buzoieni nu amesteca intelegerile nationale cu cele locale-acesta pare a fi punctul de vedere sustinut astazi de conducatorii PNL Buzau. Desi la conferinta de presa desfasurata astazi la sediul PNL Buzau au luat parte si membrii conducerii filialei judetene a Partidului Conservator, in frunte cu presedintele Gheorghe Vlase,   vicepresedintele Cristi Bigiu a tinut sa precizeze ca recent formata Alianta de Centru Dreapta nu are legatura cu intelegerea existenta la nivel local intre  PNL si PDL. Totusi, senatorul liberal da de inteles ca intelegerea cu democrat –liberalii trece printr-o criza de comunicare care e posibil sa duca la ruperea ei.

Liberalii sunt nemultumiti ca dupa ce s-au inteles foarte bine cu democrat-liberalii in consiliul judetean, la final de an, cand a venit vorba de impartirea banilor din rectificarea bugetara acestia au luat doar calea administratiilor conduse de democrat-liberali. O alta nemultumire ar fi si aceea ca, de la inceputul anului, mai multi membrii PNL au fost demisi din functiile redobandite prin hotarari judecatoresti.

Astfel conducerea organizatiei judetene a PNL Buzau atrage atentia partenerilor de la PDL ca intelegerea existenta la nivelul Consiliului Judetean Buzau ar putea fi de domeniul trecutului daca acestia nu revin la sentimente mai bune.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Cristi-BIGIU.mp3|titles=Cristi BIGIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here