Presedintele PNL Buzau, deputatul George Scutaru a comentat ieri afirmatiile secretarului general al PDL, Liviu Mocanu facute la finalul saptamanii trecute conform careia presiunile facute la Cernatesti asupra agentilor economici ar veni din partea sotiei candidatului liberal, Petrache Marzea, care este functionar al  Finantelor Publice Buzau. Scutaru, considera acuzatiile lui Mocanu ridicole si explica faptul ca partidul aflat la guvernare a mai recurs la astfel de practici si in timpul  alegerilor partiale de la Ramnicelu.

“Este absolut ridicol. Pai PDL este partid la guvernare si are de la Prefect pana la ultimul director de scoala si un simplu functionar in Finante sa faca presiuni. Ne asteptam ca PDL sa isi puna cohorta de directori in functiune cum si-au pus-o si la Ramnicelu, cand taman in preziua alegerilor se dadeau pensile prin postasi, cand toti oamenii de afaceri erau intimidati ca nu sustin candidatul PDL. Vor fi aceste practici. Inteleg ca sunt investitii guvernamentale in derulare la Cernatesti cat nu au fost in ultimii doi ani de guvernare PDL.”- a afirmat liberalul George Scutaru

In final presedintele PNL Buzau a declarat ca liberalii isi doresc o campanie decenta si si-a manifestat speranta ca in 13 febriarie la Cernatesti  va iesi castigator cel mai bun candidat: “Militam pentru o campanie decenta si locuitorii comunei sa aleaga pe cel mai bun dar poate PDL va intelege de data aceasta ca nu mai pot folosi la nesfarsit oamenii din deconcentrate pe care si i-au pus pentru a influenta votul oamenilor ” a incheiat Scutaru.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/George-SCUTARU3.mp3|titles=George SCUTARU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here