DSCN5019Astăzi, la Sala Mare a Consiliului Judeţean a avut loc Conferinţa Judeţeană a Partidului Conservator Buzău. Aegerile Biroului Executiv Judeţean al PC Buzău s-au desfăşurat în prezenţa senatorului Vasile Nistor – preşedinte Executiv PC şi a preşedinţilor filialelor PC din Brăila şi Vrancea.

Delegaţia de la centru a fost întâmpinată de fostul preşedintele al Organizaţiei Municipale a PC, Ion Mircea care i-a înmânat senatorului Vasile Nistor o sesizare prin care contesta organizarea Conferinţei de Alegeri a Biroului Executiv Judeţean al Filialei PC Buzău.

În Sala Mare a Consiliului Judeţean au fost, potrivit organizatorilor, 480 de membri de partid. În urma alegerilor, cu 4 voturi împotrivă şi 376 pentru, Gheorghe Coman a fost ales preşedintele Partidului Conservator Buzău. Preşedinte executive a fost aleasă, cu majoritate de voturi Nicoleta Tudor, iar în funcţia de primvicepreşedinte a fost ales Gheorghe Voicu.

“Poate că aici la Buzău nu am găsit cea mai pregătită echipă, dar cu siguranţă este una muncitoare, iar împreună cu aceşti oameni eu cred că PC-ul la Buzău, va trece de pragul de 5 – 6 la sută la europarlamentare”, a declarat Vasile Nistor – preşedinte Executiv PC.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here