imagesGigi Chiru, secretarul regional PDL pe regiunea sud-est, susţine ca numirea lui Valeriu Alecu la conducerea PDL Buzău nu a fost ascunsa Biroului Permanent National, ba chiar a fost discutată şi cu Vasile Blaga.Gigi Chiru spune că l-a propus pe fostul deputat Valeriu Alecu la conducerea organizaţiei PDL Buzău pentru că „nimeni nu dorea să-şi asume acest interimat”.„Am purtat câteva discuţii cu el, ştiam că este curtat de cei de la PMP, dar el a făcut o opţiune pentru PDL, acceptând la momentul respectiv să-şi asume conducerea Biroului, după care lucrurile s-au precipitat un pic în sensul că domnul Florescu, domnul Preda şi toţi ceilalţi de acolo au ridicat problema în sensul că este mai bine totuşi să îşi asume cineva din Biroul Buzău acest interimat. Domnul Alecu a refuzat la un moment dat să îşi asume un rezultat în media naţională şi lucrurile s-au schimbat. Dar suspicuni de genul că cineva conştient sau inconştient făcea o numire acolo… Nu a fost o numire ascunsă conducerii Biroului Naţional, a fost o numire discutată cu domnul Blaga. Nu putem fi suspectaţi că facem jocul altor partide, pentru că dacă am face jocul altor partide, am face o opţiune în sensul ăsta, ori nu cred că-l putem suspecta pe domnul Blaga sau pe mine de o astfel de intenţie”, a afirmat Gigi Chiru.

Totodata, Gigi Chiru a ţinut să taxeze afirmaţiile făcute ieri de liderul intermar al PDL Buzău, Raul Florescu, spunând că acesta ar trebui să se limiteze la atribuţiile sale şi să obţină rezultate bune în fruntea organizaţiei, nu să fie interesat de cine este coordonat. „Domnul Florescu să se limiteze la atribuţiile de preşedintele interimar pe care le are acolo. Responsabilităţile pe regiune sunt stabilite la nivelul Biroului Permanent Naţional. Eu m-aş declara fericit ca domnul Florescu să obţină un rezultat bun acolo şi nu am o pasiune să merg la Buzău şi să coordonez activitatea acolo, dar totuşi de activitatea organizaţiei Buzău, în calitate de secretar regional, răspund deocamdată eu. Domnul Florescu să facă o treabă bună şi să obţină un rezultat în media naţională”, a mai spus Gigi Chiru.

Raul Florescu a declarat, ieri, că vrea să creadă că, prin instalarea fostului deputat în fruntea filialei buzoiene, Gigi Chiru „nu a încercat să vândă cu bună ştiinţă organizaţia către Partidul Mişcarea Populară”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here