cezar1Zvonurile despre înlocuirea actualului director executiv al Direcției de Finanțe Buzău, Liviu Ilie cu Dan Morișcă, fost conducător al instituției în perioada guvernării Năstase, au fost infirmate de liderul PD-L Buzău. Deputatul Cezar Preda spune că nu a auzit despre schimbarea de la vârful finanțelor buzoiene. În ceea ce-l privește pe Liviu Ilie, vice-președintele PD-L spune că acesta a fost numit cu girul PN-L însă a fost profesionist și acesta este și motivul pentru care Ilie a rămas în funcție în vremea guvernării Boc.

Ilie Liviu a fost girat de liberali, el și-a făcut treaba , a urcat Buzăul la încasări pe primele locuri în țară. Îl puteam schimba dar nu a fost cazul, și-a făcut treaba , nu a dat bani la partide, a trecut printr-o perioadă grea a restructurărilor” a comentat Preda.

Presa centrală a scris ieri despre schimbarea actualului șef al DGFP Buzău, cu un fost șef al instituției, Dan Morișcă. Despre Morișcă s-a speculat că ar fi în cărți pentru funcția de conducere și mai mult decât atât că ar fi în grațiile ministrului finanțelor Daniel Chițoiu.

Totodată au ieșit la iveală , în presa centrală și aspecte mai puțin plăcute din activitatea finanțistului șef pe vremea guvernării Năstase, Dan Morișcă. S-a scris că a fost un apropiat al fostului prefect de Buzău Ion Vasile. Se mai vehiculează despre Morișcă acuzații legate de implicarea în controale direcționate sau favoruri făcute firmelor lui Omar Hayssam.

Deputatul Cezar Preda a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, însă a spus că din punctul său de vedere dacă Morișcă ar fi greșit cu ceva nu ar avea cum să fie în grațiile ministrului de finanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here