a-dat-casele-de-amanet-pentru-fotoliul-de-viceprimar-in-vernestiDintre comunele programate de Prefectura, doar in Valea Ramnicului nu s-a reusit constituirea consiliului local

12 dintre cele 13 sedinte de constituiri de consilii locale programate de Institutia Prefectului Buzau in mediul rural s-au derulat „cu succes”, inca 12 viceprimari intrand de ieri in paine.

Astfel, ieri au fost convocati pentru constituirea consiliilor noii alesi locali de pe listele de consilieri din comunele buzoiene Posta Calnau, Vernesti, Unguriu, Magura, Viperesti, Glodeanu Sarat, Glodeanu Silistea, Valea Ramnicului, Ramnicelu, Puiesti, Valcelele, Breaza si Pietroasele. Si de aceasta data, in multe dintre comunele unde primarii din perioada 2008-2012 si-au pastrat mandatele, castig de cauza au avut fostii viceprimari cu care au facut echipa, care au fost din nou promovati in aceasta functie (cazurile comunelor Pietroasele, Puiesti, Ramnicelu si Magura). In schimb, potrivit datelor furnizate de secretarii si functionarii primariilor locale, dintre cele 13 administratii propuse, de numarul cu ghinion a avut parte comunitatea din Valea Ramnicului, unde noii alesi locali nu s-au prezentat la prima intrunire programata de Casa Alba.

In acest caz, potrivit datelor furnizate de Ionel Serbu, secretarul comunei, in lipsa de cvorum sedinta de constituire a noului consiliu urmeaza a fi reprogramata.

Viceprimari alesi marti, 26 iunie

1 Posta Calnau Lefter Nicolae PSD

2 Vernesti Popescu Vasile C-tin PSD

3 Unguriu Bica George PSD

4 Magura Mirea Bogdan PSD

5 Viperesti Stoica Cristinel PSD

6 Glodeanu Sarat Rusu Marin PSD

7 Glodeanu Silistea Radu Laurentiu PSD

8 Ramnicelu Ion Alecu PSD

9 Puiesti Stanciu Ionel PNL

10 Valcelele Valcu Dumitru PNL

11 Pietroasele Banica Ionel PDL

12 Breaza Bogza Viorel PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here