cezar4Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că nu este o ,,noutate” declaraţia lui Dan Voiculescu care a afirmat că doreşte o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, deoarece acesta ,,întotdeauna cu acest lucru se culcă, cu acest lucru se trezeşte„.

Întotdeauna cred că, cu acest lucru se culcă, cu acest lucru se trezeşte. Nu este nicio noutate. Eu cred că domnul Voiculescu a primit deja răspunsul în condiţiile în care contracandidatul domniei sale, domnul Crăciun (Iulian Crăciun un tânăr cu dizabilităţi care candidează pe listele ARD din partea Forţa Civică n.r.) este aici (la BEM la depunerea listelor ARD n.r.). Noi credem că România este altceva decât crede domnul Voiculescu. Domnul Voculescu are tot felul de scenarii în cap. Cred că important este ca bucureştenii să audă şi altceva decât: . Cred că mesajul domnului Crăciun, contracandidatul domniei sale din partea ARD, va spune bucureştenilor  că noi vrem altceva, vrem altceva pentru fiecare dintre noi. Şi pentru mine, Alianţa România Dreaptă e mai important domnul Crăciun decât domnul Voiculescu„, a spus Cezar Preda find întrebat cum comentează afirmaţia lui Dan Voiculescu care doreşte o nouă suspendare a lui Traian Băsescu.

Preşedintele PC Dan Voiculescu a declarat luni seară că Traian Băsescu trebuie suspendat, iar procedura trebuie să înceapă astfel încât referendumul de demitere să aibă loc odată cu alegerile parlamentare. El a adus ca argument pentru suspendare credinţa sa personală că Traian Băsescu nu-l va mai desemna pe Victor Ponta premier, ci va găsi „un membru USL”, care va răspunde comenzilor lui şi, prin oferirea de funcţii şi din cauza caracterului „oportunist” al unora din PSD şi PNL, acesta îşi va trece guvernul prin Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here