cezar preda 1Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, îl pregătește pe Paul Negoiță pentru campania electorală. În ultima conferință de presă, Preda l-a atenționat pe Negoiță că va va intra într-o bătăline crâncenă în această campanie electorală, în care adversarii săi vor face orice pentru a-i strica imaginea.

De altfel, deputatul buzoian i-a transmis încă o dată preotului Negoiță că îl va susține necondiționat, chiar dacă acesta nu este legat de PDL.

“Ieri m-am întâlnit pentru prima dată cu Paul Negoiță. Mi-a spus că a fost plăcut surprins că i-am acordat această susținere fără să avem  vreo discuție preliminară față de acest parteneriat. I-am spus că vreau să fie un adversar redutabil al primarului în funcție. Totodată i-am trasmis că domnia sa nu aparține PDL, nu este legat de partidul democrat-liberal și nu are legătura cu campania partidului”, a declarat Cezar Preda.

Liderul PDL a ținut să-l atenționeze pe Negoiță că va avea barte de o luptă grea, care va începe încă din prima zi a campaniei electorale.

“L-am întrebat dacă este hotărât să ducă asemenea bătălie și dacă știe ce înseamnă o asemenea bătălie. Mi-a spus că este hotărât. În aceste condiții, i-am spus să se ducă acasă, să întrunească toată familia, toate rudele pe care le are, soția, copiii pe care-i are, și să le spună: <Începând din ziua întâi a campaniei electorale, eu s-ar putea să nu mai fiu cel pe care-l cunoașteți de atâția ani. S-ar putea ca omul onest, corect și cu o carieră în spate să fie terfelit, și eu și dumneavoastră, cum nu mi-am imaginat niciodată>. I-am spus că aceasta va fi cea mai grea lovitură pe care o va primi ca om, de când s-a născut”,  a mai declarat Preda.

Deputatul buzoian și-a adus aminte că și el a trecut prin experiențe asemănătoare ori de câte ori a intrat într-o luptă electorală: „Până să candidez, în 2004, am avut senzația că nimeni în această lume nu poate să-mi reproșeze nimic, decât să-mi laude munca și cariera. Într-o lună de zile, m-au prezentat total diferit decât cum am fost eu până la 43 de ani. I-am spus (preotului Negoiță, n.r.):  <Să vezi ce o să se întâmple cu tine. Nu au scrupule, trăim într-un oraș în care lupta politică este condusă de oameni care nu au niciun scrupul, care vor inventa orice, îți vor murdări imaginea, cariera, familia, numai pentru a convinge pe cei care cred în asemenea povești să nu te voteze>. Vă asigur că l-am văzut un om hotărât, un om care vrea să facă altceva pentru Buzău decât s-a făcut până acum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here