Ionuț Apostu va părăsi funcția de viceprimar al municipiului Buzău. Acesta a fost promovat în Guvern pe postul de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Fondului de Mediu, autoritate aflată în subordinea Ministerului Mediului. Decizia a fost publicată aseară în Montorul Oficial.

Numirea lui Ionut Apostu vine dupa ce în Monitorul Oficial a fost publicată decizia privind revocarea lui Mihai-Alexandru Moia din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Până în vara anului trecut, Ionuț Apostu a fost directorul Agenției de Protecție a Mediului Buzău, iar la alegerile din iunie 2016 a fost ales consilier municipal. Ulterior, a fost promovat pe unul din cele două fotolii de viceprimar al municipiului Buzău.

Ionut Apostu a fost jurnalist. El a fost redactor al cotidianului Opinia din martie 1998, până în noiembrie 2001, apoi a promovat în funcţia de redactor-şef al aceleiaşi publicaţii, poziţie pe care a ocupat-o până în iulie 2003. În paralel, între 1998 şi 2002, Ionuţ Apostu a fost corespondentul în Buzău al cotidianului Libertatea. Din septembrie 2006 a fost director al televiziunii locale Tv Buzău, apoi, din septembrie 2007 până în martie 2011 a deţinut conducerea ziarului Strada. Şi-a încheiat cariera publicistică în 2012, ca director al unei firme de publicitate. A urmat studii postuniversitare în administraţie după care a câştigat concursul pentru postul de director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului. A devenit viceprimar al municipiului Buzău după alegerile locale din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here