cezaVicepreşedintele PDL Cezar Preda consideră că ” alegerile europarlamentare vor fi un test pentru fiecare nouă formaţiune care se declară de dreapta” , precizând că, ” în această bătălie importantă” , democrat-liberalii merg singuri.

Toţi sunt înnebuniţi să coaguleze dreapta şi primul partid pe care îl atacă este PDL. Toţi sunt generali, dar nu au armate. La europarlamentare se vor cerne apele pentru formaţiunile de dreapta. Dacă au iniţiativă aşa de sănătoasă, românească şi liberală, să şi-o facă sănătoşi „, a declarat Cezar Preda.

Potrivit acestuia, ” europarlamentarele reprezintă prima bătălie importantă, iar PDL merge singur” .
Eu nu înţeleg de ce nu le este clar, cine vrea să vină în dreapta românească, centru-dreapta românească, să vină la PDL, cine nu, să-şi facă partid „, a spus Cezar Preda.

El a susţinut că, după alegerile europarlamentare, „ fiecare din acele bucăţele de dreapta se va uni cu rezultatul lui pentru alegerile prezidenţiale, cu zestrea lui„….” Şi atunci vom râde de domnii generali care se visează şi candidaţi „, a completat Cezar Preda.

Pe de altă parte vice-preşedintele PDL Cezar Preda susţine că ceea ce se întâmplă în PDL, cu excluderile recente, reprezintă un subiect pe agenda publică şi că în această fază ” se fac şi pariuri pe cine dă afară PDL-ul şi pe cine nu dă afară„.
După ce mai mulţi au cântat prohodul PDL, iată că PDL are în ultimele cercetări sociologice 18-19 la sută încrederea electoratului. (…) Ce are de făcut PDL-ul? Să respecte ceea ce a promis celor 5.000 de oameni la Convenţie, să respecte în partid regula celor 3D: dezbatere, decizie şi disciplină, cine încalcă această regulă pleacă, cine nu merge înainte cu PDL”  a declarat deputatul democrat-liberal.

Potrivit acestuia, membrii PDL au obligaţia să vorbească mai puţin şi să facă mai mult.
Eu zic să vorbim mai puţin şi să facem mai mult, cine nu respectă, pleacă, nu este o chestiune de dorinţă expresă a cuiva, ci de comportament în interiorul partidului ”  a mai spus Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here