teren sportLiber în curtea școlii sâmbăta și duminica. Asta este subiectul unei interpelări pe care deputatul buzoian Cezar Preda a făcut-o către ministrul Educației în care îi solicită acestuia ca poarțile școlilor să fie deschise sîmbăta și duminica, pentru ca toți copii să se poată juca pe terenurile de sport și nu pe stradă sau printer mașini.

“Ce-i tâmpenia asta? Se închid cu lacăt porțile școlilor și firmele de pază se freacă pe burtă. Să deschidă porțile pentru copii să se joace elevii pe terenurile de sport sâmbăta și duminica. De ce trebuie să se joace printre mașini. E un fenomen care a luat amploare în România. Se închid porțile și stau aia și păzesc, nu știu ce-or păzi, și copii se joacă pe străzi. Vreau ca porțile școlilor să fie deschise obligatoriu sâmbătă și duminică, pentru ca orice elev să se ducă să se joace”, a declarat Preda.

Deputatul buzoian susține că pe lângă interpelarea trimisă ministrului Educație, a mai trimis și o adresă Inspectoratului Școlar Județean Buzău care cuprinde această solicitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here