Preda CezarPresedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda a declarat, azi intr-o conferinta de presa ca nu intelege nemultumirea liberalilor vis-a-vis de intelegerea din Consiliul Judetean si considera ca acestia cauta prin aceste declaratii motive de „divort” .Preda a mai precizat ca intelegerea cu liberalii a fost una facuta pentru ca judetul Buzau sa beneficieze de un buget echitabil si considera ca si in 2011 ar trebui procedat la fel:
“Nu stiu de ce colegii liberali se grabesc sa faca declaratii pana nu vorbesc si cu noi insa cum spuneau unii colegi din PDL, era previzibil si inainte de a se ajunge la un divort se cauta motive. Cand ai o intelegere spre binele cetatenilor trebuie sa o respecti. In 2010 Buzaul a avut un buget echilibrat pentru 87 de localitati. Eu nu am facut impreuna cu consilierii PNL un buget pentru PNL –PDL desi puteam sa o fac dar am zis ca nu e corect. Cred ca si bugetul lui 2011 trebuie sa fie tot unul echitabil pentru toate 87 de localitati.”
In ce priveste sumele provenite din rectificarea bugetara deputatul Cezar Preda spune ca au primit bani din partea guvernului atat PSD cat si PNL. In opinia lui Preda partenerii liberali nu ar trebui sa aibe motive de nemultumire decat daca se asteptau sa fie intrebati unde sa fie distribuiti banii.

“Chiar sumele date pentru reechilibrare stau destul de bine, PSD a luat 10 miliarde iar PDL 13 miliarde, iar la Ordonanta 7 stau si mai bine PNL 9 miliarde si PDL 13 miliarde. Acum sa ma scuze colegii liberali dar daca ei considera ca aceste sume trebuie sa treaca prin filtrul lor personal noi am mers pe necesitatile localitatilor. Cred ca de aici sunt nemultumirile ca nu s-a dictat de la centru ceea ce trebuia repartizat. Nu ma intereseaza frustrarile unui om sau neimplinirile unui alt om, indiferent ca e de la PNL sau de la PDL. Importante sunt principiile care ne tin impreuna, eu vreau sa continui aceasta alianta in Consiliul Judetean si daca au ceva sa ne reproseze sa o faca.” a afirmat Cezar Preda

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Cezar-PREDA3.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here