hqdefaultMâine, începând cu ora 17.00, în sala mare a Consiliului Judeţean Buzău vor avea loc alegerile la nivelul organizatiei municipale a PDL Buzău. Pentru funcţia de preşedinte s-a înscris un singur candidat, consilierul municipal Ciprian Ene, care are, de altfel, susţinerea totală a preşedintelui organizaţiei judeţene, Cezar Preda.

“Joi sunt alegeri la municipiul Buzău, vineri la Râmnicu Sărat. În octombrie avem alegerile interne. Am fost la şedinţa pregătitoare a municipiului, cred că va fi un consiliu de coordonare local foarte frumos. Până acum şi-a depus candidatura, din câte am înţeles, pentru preşedinte doar domnul Ene Ciprian, sau şi-a anunţat intenţia. Ca să nu mai fie niciun dubiu, eu îl susţin. Ca să se lămurească cârcotaşii care cred că eu sunt ca ei”, declara în urmă cu câteva zile Cezar Preda.

Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte şi-au anunţat candidatura Bogdan Duţă şi Mariana Cîrjan.

Consilierul municipal Florin Bucătaru s-a înscris pentru postul de secretar general al organizaţiei municipale Buzău, iar consilierul local Ion Barbu va candida pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte.

Sesiunea de vot se va desfăşura cu uşile închise, urmând ca la final, să fie organizată o conferinţă de presă. Potrivit organizatorilor, peste 300 de perorsoane vor fi prezente mâine în sala mare a Consiliului Judeţean Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here