Deputatul buzoian Marcel Ciolacu a devenit liderul de grup al Partidului Social Democrat de la Camera Deputaților. Președintele PSD Buzău l-a înlocuit astfel pe Eugen Nicolicea, care va rămâne președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

Alegerea lui Marcel Ciolacu drept lider de grup a fost făcută în plină agitație după adoptarea  celor două ordonanțe privind grațierea și modificarea codului penal.

1 COMENTARIU

  1. Ascultați comanda la mine! Când eu ridic degetul mare voi faceți …click, s a m d.
    Sincer îmi este teama de dl Nicolicea, fost parlamentar de Buzău, acum cred de Tulcea, de fel de prin Severin, cu mare experiență parlamentara (deci atenţie, feriți-va ca va arde!), mare chițibușar, expert in prevederi legale de el si alții ca el inventate, impuse in legislație, cu îngăduința celor din opozițiile istorice, si acum caută cuiele lui Pepelea de fiecare data când ceva nu-i convine. Un alt expert in vocalize, care umplea spațiul pe la emisiunile lui Capatos, Codrin St, este cel mai agresiv, amenințând si proferând provocări in spațiul public. Alta creație post-decembrista, înlocuitorul al fostului președinte al Camerei deputaților (care a îndrăznit sa ridice tonul), acum promovat într-o funcție de execuție de ministru al justiției, s-a cerut afara, mai nou, fiind foarte ocupat cu alte probleme urgente. Dl Chirica ii cere cu subiect si predicat sa demisioneze. De ce oare????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here