Presedintele PSD Buzau, Marcel Ciolacu aduce critici presedintelui Klaus Iohannis, care, spune deputatul buzoian, a decis sa tina blocat bugetul tarii o saptamana. Acest lucru a impiedicat Guvernul sa puna in aplicare mai multe masuri in bemeficiul cetatenilor.

„Președintele Iohannis a ținut blocat degeaba bugetul țării mai mult de o săptămână. Cine a avut de câștigat de pe urma tuturor acestor tergiversări?! Cu siguranță, românii nu. Nimic concret în buzunarele lor, niciun câștig.

Mizele și războaiele domnului Iohannis nu au cum să se reflecte într-o viață mai bună pentru fiecare, ci doar într-un scandal perpetuu. De aceea, vom ignora toate aceste provocări zgomotoase și ne vom concentra exclusiv pe implementarea programului de guvernare. Poate va înțelege și domnul Iohannis că nu este șef de galerie, ci președinte și că trebuie să se comporte responsabil…” a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

2 COMENTARII

  1. Eu cred ca președintele tarii a dat o mana de ajutor Guvernului. Daca, din varii motive nu se vor îndeplini toate promisiunile din campania electorala, sau din program, mă rog, depinde cum le vede fiecare, exista un vinovat de serviciu, președintele asumându-si astfel întârzierea cu 10 zile a bugetului si punerea lui in practica. Eu propun ca PSD sa mai strângă, din timp, câteva motive plauzibile, in cazul in care nu le va ieși programul, astfel încât sa nu-i supere pe romani, care abia așteaptă sa simtă prosperitatea in buzunare. Deja s-au profilat o serie de vinovați ca Romania nu se leapădă de corupție, pe lângă Instituția prezidențială, DNA ocupa un loc fruntaș, alături de DIICOT, SRI, ICCJ, Tribunale sau Judecători. Toți clienții acestor instituții se vaită ca sunt tratați abuziv, nedemocratic, sunt arestați ziua in amiaza mare, nu li se respecta drepturile legitim câștigate la Revoluție, s a m d. Apoi, ca si cum toate problemele tarii au fost rezolvate si nu mai este nimic de făcut, pușcăriile, numite si facultăți de reeducare fără licență, nu corespund normelor europene, iar acolo, oamenii cinstiți, trimiși de judecători acoperiți, sunt tratați discriminatoriu.
    Ce sa mai zicem noi ceilalți? cui sa ne tânguim ca nu ne merge treaba bine in Romania, dar cei care au plecat temporar sau definitiv de aici, dar copii lor ramași la bunici cu pensii de 17,3 lei pe zi. Noroc cu acest partid al năpăstuiților ca din martie vor creste pensiile.
    Gluma-i gluma, dar eu cred ca PSD-ul daca tot s-a angajat la „căruța” națională, ar trebui sa lase la o parte acest tip de politica ieftina, angajați-va serios la treaba, investiți serios in Romania de mâine, lăsați demagogia la bariera, aroganta scoateți-o din vocabular, sau mai pe scurt ascultați cu atenţie ce va mai spun unii si alții si gata, la munca!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here