Marcel Ciolacu admite că va candida la alegerile interne din Partidul Social Democrat, urmând să aibă discuții cu echipa sa pentru a lua decizia finală. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat că „este posibil” să candideze la Congres, dar mai trebuie să discute cu echipa sa: „Este posibil să candidez. Nu am apucat să discut cu echipa. Da, nu e nicio problemă. Am început să avem o echipă cât mai sudată, îmi doresc să am o discuție cu echipa mâine sau poimâine. În principiu voi candida la Congres cu un proiect politic”, a spus Ciolacu.

Întrebat ce a învățat PSD în ultima perioadă, Ciolacu a spus că trebuie să se înțeleagă că e nevoie de comunicare, dar și că social-democrații au învățat să nu mai intre în lupte care nu privesc PSD: „Nu trebuie angrenat partidul în lupte personale. Deciziile trebuie luate de partid”, a mai spus Ciolacu. Întrebat, de asemenea, ce își propune la Congres, Marcel Ciolacu a spus că vrea să câștige alegerile locale și generale: „Să câștigăm alegerile. Eu dacă îmi propun ceva la Congres este să câștigăm alegerile locale și generale”, a afirmat Ciolacu.

Președintele interimar al social-democraților a mai spus că este posibilă o alianță electorală cu PRO România, dar și că ușile partidului sunt deschise pentru o eventuală colaborare cu ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here