Partidul Naţional Liberal şi-a lansat, astăzi, candidaţii la alegerile locale din 5 iunie. Evenimentul s-a desfăşurat Cinematograful Dacia, iar de la Centru a fost prezent prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu. Co-preşedintele PNL, Alina Ghorghiu, nu a fost prezentă şi a adresat colegilor de partid un mesaj video carea  rulat pe ecranul cinematografului.
După discursul Alinei Gorghiu, Teodor Atanasiu a fost cel care a ţinut speech-ul mobilizator pentru liberali, urmat de  candidaţii la Primăria municipiului Buzău, Ovidiu Anghel şi la Consiliul Judeţean, Ioan Caton Mateeşescu,  liderul Tineretului Liberal de la Buzău, Liviu Barbu şi candidatul pentru fotoliul de primar al Râmnicului Sărat, Ionuţ Iuga.
 „După 26 de ani, PNL va scoate PSD din administraţie, caracatiţa penală a PSD va fi înfrântă. Avem candidaţi competenţi pentru a-şi promova proiectele în localităţile pe care le vom conduce, avem liste complete de consilieri locali în toate localităţile, oameni serioşi, ce vor duce la îndeplinire acele proiecte”, a declarat preşedintele PNL Buzău, Ovidiu Anghel, candidat la funcţia de primar al municipiului Buzău.Prim-vicepreşedintele liberal Teodor Atanasiu a declarat că, „şi într-un singur tur, PNL va câştiga” alegerile locale. „În Buzău avem şase primari în funcţie care nu au dezertat. Nu cred că cei care au distrus Buzăul îl vor face să renască. Cei care şi-au bătut joc de acest municipiu şi judeţ vor fi sancţionaţi la alegerile din iunie”, a spus Atanasiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here