viorel constantinescu2PDL este partidul ușilor deschise. Cel puțin așa susține senatorul democrat-liberal Viorel Constantinescu, care a declarat într-o conferință de presă că la partidul din care face parte ușile sunt deschise oricui. Acesta afirmă că se primesc semnale din partea unor membri ai USL, prin care aceștia își doresc să plece către PDL.

Mai mult decât atât, senatorul buzoian susține că sunt și membri UNPR, parteneri de guvernare ai PDL-ului care și-au anunțat intenția de a migra către PDL. “Noi suntem un partid transparent, la care ușa de deschisă mereu. Și la intrare și la ieșire. Cei de la UNPR, fiind în momentul de față în coaliție cu noi, nu trebuie să bată la ușă, ei se pot anunța și se rezolvă problema”, a declarat Viorel Constantinescu.

În ceea ce priveşte apariţia Mişcării Populare, senatorul Viorel Constantinescu susține că aceasta reprezintă o necesitate, pentru că “unei coaliții trebuie să se i se opună tot o coaliție”.

“Mișcarea Populară este o atitudine normală, și vom candida în această formă. Unei coaliții trebuie să se opună tot o coaliție. Că ea va îmbrăca o formă unitară, că ea va fi în forma unei sume de partide rămâne de văzut. Dar Mișcarea Populară este o necesitate și reprezintă coagularea polului de dreapta în fața USL.”, a mai declarat Viorel Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here