primarie-pogoanele-2PDL este in plina campanie electorala si a stabilit candidatii pentru alegerile anticipate pentru Primăria comunei Ziduri şi Consiliul Local orăşenesc Pogoanele. Presedintele PDL Buzau, Cezar Preda a declarat ca a stabilit comandamentele, iar la Pogoanele isi doreste cel putin doi consilieri.

“Deja am stabilit comandamentele pentru alegeri pentru Pogoanele, pentru Ziduri. Ne pregătim pentru unde s-au eliberat. La Pogoanele lupta va fi complicată, am văzut că echipa care va fi nominalizată şi-a propus un scor de minim doi consilieri, noi avem unul acolo, încercăm doi sau trei consilieri. Am dori şi mai mult, dar asta este”, a declarat presedintele PDL Buzau, Cezar Preda.

La Ziduri, decesul prematur al primarului, Dumitru Teslo­veanu, a dus la organizarea de noi alegeri la nivelul comunei. Prefectura Buzău a semnat ordinul privind constararea încetării manda­tului de primar înainte de termen, iar conform legii, atribuţiile primarului au fost preluate de viceprimarul Nicolae Nedelcu, pana la alegeri.

La Pogoanele, au loc alegeri anticipate ca urmare a dizolvarii consiliului local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here