poza clm

Organizația județeană a Partidului Democrat-Liberal face încă o schimbare în Consiliul Local Municipal Buzău. De luna viitoare, consilierul municipal PDL Nicoleta Tudor va părăsi CLM în urma retragerii, de către partid, a sprijinului politic, pentru inactivitate în Consiliul Local. Forurile de conducere ale PDL au luat această decizie în urmă cu două zile, însă documentele de retragere a sprijinului politic au fost depuse prea târziu pentru ca pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a CLM să poată fi inclus proiectul de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului Nicoletei Tudor.

Acum două luni, PDL a  retras spijinul politic și Mona- Lisei Pleșea pentru neimplicare în campania electorală pentru alegerile din 2012.

Astăzi, un alt consilier local a părăsit CLM Buzău. Este vorba despre Cristina Iorga de la PP-DD care a renunțat la calitatea de ales local și de membru de partid în favoarea funcției pe care o deține la Direcția Agricolă Buzău și din care s-a supendat în momentul primirii mandatului de consilier local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here