cezar23Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat că PDL va depune săptămânal o moţiune simplă „pe domeniile cu mari probleme”, iar săptămâna aceasta va prezenta raportul pe cinci luni de guvernare USL. Cezar Preda a spus că marţi va fi discutată în Camera Deputaţilor moţiunea pe agricultură depusă de PDL, după care va fi pregătită o moţiune simplă pe buget, el susţinând că democrat-liberalii vor depune săptămânal o moâiune simplă „pe fiecare domeniu cu mari probleme”.  Liderul PDL a mai afirmat că în această săptămână PDL va prezenta raportul a cinci luni de guvernare Ponta.

„Un guvern care a schimbat săptămânal miniştri, un Guvern care azi împlineşte cinci luni de guvernare. PDL face o analiză a cinci luni de guvernare USL, că Ponta nu are ce să prezinte pentru că el nu a guvernat, iar ultima decizie de a mări taxele şi impozitele a fost şi aceea retrasă rapid după site pentru că a avut un impact negativ. De ce nu măreşte şi salariile, şi pensiile cu acelaşi procent? USL a coborât sub 50 la sută, iar la alegerile din 9 decembrie va fi undeva între 40 şi 44 la sută, ceea ce înseamnă că PDL, prin ARD, din care face parte, va fi cel mai puternic partid din Parlament”, a declarat Cezar Preda. El a mai susţinut că în urma raportului pe care PDL îl va prezenta la începutul săptămânii viitoare şi în care va sublinia lipsa de guvernare a Executivului Ponta se va demonstra că fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu într-o perioadă mai scurtă de guvernare a avut mai multe rezultate decât Victor Ponta în cinci luni.

„Vom prezenta raportul a cinci luni de guvernare Ponta. Atunci se va vedea că Ungureanu în 70 de zile a făcut mai mult ca Ponta, care a blocat toate investiţiile în ţara asta. Doamne fereşte să-şi fi luat diploma de procur tot prin copy paste. N-am ajuns până acolo cu investigaţiile”, a adăugat deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here