Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că va susţine candidatura premierului Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al partidului.
”La preşedinţia partidului o susţin pe doamna premier, eu personal, o să stau de vorbă şi cu delegaţia”, a declarat Ciolacu, înaintea CEx de vineri.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că la funcţia de preşedinte executiv va vota colegul care-l va convinge cu programul politic. ”Nu am vorbit, să vedem cine ne va convinge cu programul politic”, a mai spus Ciolacu.
Întrebat dacă e normal să se propună cu o zi înainte de congres schimbarea Statului, astfel încât secretarul general să fie numit de preşedinte, nu ales de congres, Ciolacu a spus: ”Mi se pare normal să fie propuneri, vom vedea ce vom hotărî”.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte astăzi, cu o zi înaintea Congresului formaţiunii, urmând să fie validate candidaturile pentru funcţiile de conducere – preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general – şi modificări ale statutului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here