preda conferinta1Liderul organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Libera, deputatul Cezar Preda, a declarat că este convins că anul 2012 va aduce o schimbare în administraţiea locală şi pentru buzoieni; el a spus şi că aşteaptă ca partenerii de coaliţie din Uniunea Naţională pentru Progresul României să se organizeze şi pe plan local, pentru a pune umărul la răsturnarea PSD de la putere.

„Am văzut că dau anumite publicaţii că s-a încheiat un sondaj, că stau foarte bin USL-iştii, sunt singuri pe drum, nu mai există decât ei în judeţ. Vom vedea! Vom vedea cum va fi, eu cred că, în Buzău, 2012 va aduce schimbarea, pentru că este nevoie de o schimbare, este un stil de a face politică care nu s-a schimbat de ani buni în Buzău şi cred că buzoienii, şi prin ce au văzut în ultimul timp, s-au cam săturat. În ceea ce priveşte coaliţia la Buzău, mi-aş dori ca şi Uniunea Naţională pentru Progresul României să fie prezent şi să pună umărul la ceea ce înseamnă debarcarea PSD-ului de la putere. Să sperăm că, în viitorul apropiat, şi ei se vor constitui într-un partid reprezentativ la Buzău, noi, Partidul Democrat Liberal, aşteptăm acest lucru şi vom colabora cu ei, în condiţiile în cre-şi vor face simţită prezenţa în spaţiul politic, cu forţa de care avem nevoie cu toţii”, a declarat Cezar Preda.

Liderul democrat-liberal buzoian a spus că, până în momentul de faţă, nu a discutat cu reprezentanţii locali ai UNPR, dar că este deschis, oricând, unui dialog în vedera iniţierii colaborării pe plan local cu aceştia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here