vlase„O alianta politica de conjunctura, menita sa contrabalanseze puterea mare a P.S.D. Buzau in comparatie cu puterea mica pe care o aveau celelalte partide”, asa a caracterizat liderul conservator judetean Gheorghe Vlase intelegerea pe care Partidul Democrat Liberal si Partidul National Liberal o au la nivelul Consiliului Judetean. Si care intelegere, crede Vlase, va cadea odata cu parafarea, la nivel central, a Aliantei de Centru-Dreapta, dintre liberali si conservatori.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Conservator a spus, astazi, intr-o conferinta de presa, ca intelegerea care va sta la baza Aliantei de Centru-Dreapta pe plan national este aceea ca P.C. sa participe singur la alegerile locale, mai putin in localitatile unde conservatorii nu vor avea candidat si unde vor sprijini un candidat comun al Aliantei.
In sensul celor mai sus amintite, Gheorghe Vlase a declarat ca, la alegerile anticipate pentru functia de primar al comunei Cernatesti, consrvatorii vor avea un candidat propriu, in persoana lui Vasile Balan – care a mai candidat pentru functia respectiva din partea Partidului Social Democrat -, dar ca strategia electorala va fi stabilita de comun acord cu liderii liberali buzoieni. Presedintele conservatorilor buzoieni a mai spus ca P.C. va avea candidat propriu la Primaria Municipiului Buzau, dar si ca este convins că partidul sau va obtine un post de deputat la alegerile parlamentare viitoare.

Mihail TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here