PCSenatorul Vasile Ion, proaspat instalat la conducerea Organizatiei Judetene a Partidului Conservator, are deja primele nemultumiri legate de functionarea in bune conditii a aliantei dintre ACD si PSD. Astfel Vasile Ion s-a aratat nemultumit de faptul ca partidul pe care il reprezinta nu a fost consultat in legatura cu schimbarea unui vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau

“Vreau sa va spun ca primul lucru care mi-a creat o mica neliniste a fost deja petrecut la Buzau in afara protocolului. Fara o consultare a PC in momentul in care se pune un vicepresedinte al Consiliului judetean Administrativ nu se poate. Asa scrie la protocol. Acest lucru nu s-a intamplat si le atrag atentia, la modul cel mai prietenesc, celor care fac parte din aceste aliante, existente sau viitoare, ca acest lucru nu trebuie sa se mai intample ”-a afirmat senatorul Vasile Ion.

PNLIn replica, senatorul liberal Cristi Bigiu ii raspunde lui Vasile Ion ca protocolul va fi intotdeauna respectat insa   o consultare a conservatorilor buzoieni in aceasta situatie nu isi avea rostul intrucat acestia nu sunt reprezentati in  Consiliul Judetean.

“Doctorul Ion Vasile poate sa fie convins ca o sa fie respectat protocolul si intelegerea si vom tine intotdeauna cont si vom colabora cu PC acolo unde este necesar. Aici nu au nici un consilier judetean si ca atare nu aveam de ce sa ne consultam cu ei. Eu sunt convins ca o sa avem o colaborare foarte buna acolo unde au reprezentare dar aici nu aveau si nu aveam de ce sa ii consultam ”, a incheiat senatorul Cristi Bigiu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Vasile-ION1.mp3|titles=Vasile ION] [audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Cristi-BIGIU1.mp3|titles=Cristi BIGIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here