Preda 2
Consilierul judetean P.D.L. Faustin Scintei a fost exclus din partid pentru „tradare”, a anuntat, ieri, intr-o conferinta, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda. El a spus că, in momentul in care organul colectiv judetean de conducere al partidului a luat aceasta decizie, el se afla in strainatate, dar a apreciat faptul ca, in acest caz, s-a „taiat in carne vie”, chiar folosindu-se un artificiu, „o cale mai usoara” pentru aplicarea sanctiunii de excludere din partid, respectiv cel al neplatii cotizatie timp de mai bine de un an.
Deputatul Cezar Preda a mai spus ca el, personal, a avut o singura intrevedere cu reprezentantii P.D.L. din Cernatesti – printre care si Radu Scintei, tatal consilierului judetean in cauza – care l-au asigurat, in bloc, ca, in cazul in care fiul primarului decedat, Valerica Sercaianu, se va decide sa candideze pentru fotoliul de primar, il vor sprijini neconditionat. Liderul pedelist buzoian a mai dezvaluit ca, imediat dupa ce Radu Scintei si-a facut publica decizia de a candida la Primaria Cernatesti din partea Partidului Social Democrat, acesta i-a spus secretarului general al organizatiei judetene ca a luat acesta hotarare dupa ce s-a consultat cu fiul sau.
Mai mult, Cezar Preda afirma ca P.D.L. i-a retras sprijinul dat lui Faustin Scintei si pentru conducerea Postei Buzau, urmand ca o decizie privind demiterea sa din aceasta functie sa fie luata de conducerea Companiei Nationale „Posta Romana”, si pentru ca acesta ar fi „incercat sa capaciteze inclusiv postasii pentru P.S.D.”.
„Toate demnitatile politice ale domnului Faustin Scintei se datoreaza Partidului Democrat Liberal, iar derapajele se platesc”, a mai spus Cezar Preda.

Mhail TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here