boscodeala 2Partidul Social Democrat se pregătește intens pentru alegerile de anul viitor. Pentru asta, toate organizațiile au termen ca până la sfârșitul acestei luni să își desemneze candidații pentru primării și consilii locale. O situație mai specială se înregistrează la Râmnicu Sărat, acolo unde vor avea loc alegeri pentru conducerea organizației locale, condusă în acest moment de către un comitet interimar sub coordonarea lui Petre Emanoil Neagu.

Asta după ce fostul lider al organizației locale, Cristian Periețeanu, a fost suspendat din funcție în luna februarie a acestui an, urmată de demisia acestuia din partid. Odată cu Perieţeanu, din organizaţia locala PSD Râmnicu Sărat au plecat şi 40 de membri, care şi-au depus demisiile din partid la începutul lunii martie.

“Până la sfârșitul acestui an vor avea loc alegeri pentru conducerea organizației Râmnicu Sărat, iar toate organizaţiile îşi vor desemna candidaţii pentru funcţiile de primari, şi candidaţii pentru consiliile locale. Sperăm ca listele finale să fie gata până la sfârşitul acestei luni”, a declarat liderul PSD Buzău, Constantin Boşcodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here