boscodealaChiar daca fac parte din Uniunea Social Liberala si au deja incheiate protocoale de colaborare aproape în tot judetul cu colegii PNL si PC, asta nu-i impiedica pe social-democratii buzoieni sa isi stabileasca proprii candidati la alegerile locale care vor avea loc la anul, in luna iunie.

Astfel, pentru Primaria Buzau candidatul PSD este Constantin Boscodeala, iar pentru sefia Consiliului Judetean, Victor Mocanu. Daca pentru Boscodeala sansele ca el sa fie desemnat candidatul USL pentru Primaria Buzau sunt foarte mari, Victor Mocanu trebuie sa astepte rezultatele sondajelor interne, in urma carora se va desemna candidatul aliantei pentru Consiliul Judetean.

Biroului Permanent National al PSD a decis efectuarea unui sondaj in perioada 15 mai-15 iunie, pentru desemnarea candidatilor USL care vor intra in cursa electorala la alegerile locale de anul viitor.

Liderii de la Centru ai PSD au comandat acest sondaj tocmai pentru a nu exista disensiuni in cadrul USL in privinta candidatilor cu cele mai mari sanse de castig la alegerile din 2012.

In cazul in care sondajele de opinie vor da castig de cauza social-democratilor buzoieni, Constantin Boscodeala va candida pentru al 5 –lea mandat la Primaria Buzau iar Victor Mocanu pentru al 3-lea mandat la sefia Consiliului Judetean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here