George Scutaru11Presedintele organizatiei judetene a Partidului National Liberal, deputatul George Scutaru, vicepresedinte al Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala din camera inferioara a Parlamentului, a declarat ca s-ar fi asteptat ca, de prima rectificare bugetara din acest an, care a fost aprobata in sedinta de Guvern de miercuri, sa beneficieze si Sanatatea si Apararea, nu doar serviciile speciale, precum SRI, SIE si STS.

Parlamentarul liberal a facut un apel la premierul Emil Boc, cerandu-i sa suplimenteze urgent bugetul Apararii: „In curand, nu vor mai fi bani de combustibil pentru zbor si nici pentru derularea programelor strategice. Ce se va intampla in anul 2014, cand se va incheia resursa de zbor a tuturor aparatelor? Vom ajunge in situatia Albaniei ori a Tarilor Baltice, sa ne milogim la altii sa ne asigure protectia spatiului aerian?”, a spus deputatul PNL George Scutaru.

In alta ordine de idei, sursa citata a mai declarat ca a promovat un amendament prin care militarii aflati in teatrele de operatiuni internationale sa-si primeasca salariile integrale, nediminuate, la nivelul celor din vara anului trecut, pe timpul celor sase luni cat se afla in misiune, intrucat beneficiarii acestor salarii sunt familiile ramase in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here