consiliul judetean votConsilierii judeţeni PDL vor boicota, mâine, şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean, care va dezbate aprobarea organizării pe 17 iulie, a unui referendum cu privire desfiinţarea judeţului Buzău în condiţiile adoptării legii privind reorganizarea administrativ-teritorială a României, a declarat, astăzi, secretarul general al organizaţiei judeţene democrat-liberale, Liviu Mocanu.

Acesta a spus că decizia privind organizarea unei asemenea consultări populare nu este atributul Consiliului Judeţean şi, mai mult, nici convocarea consilierilor pentru şedinţa de mâine nu a fost făcută în termen legal, mai precis cu trei zile înainte de data organizării acesteia.

Conform proiectului de hotărâre promovat de preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Mocanu, la acest referendum buzoienii vor avea de răspuns la întrebarea ”Sunteţi de acord cu desfiinţarea judeţului Buzău?”. De asemenea, conform aceluiaşi proiect de hotărâre, sumele necesare desfăşurării acestuia vor fi alocate din bugetul judeţului Buzău, după rectificarea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here