Liberalii au organizat alegerile pentru stabilirea unei noi structuri de conducere a organizaţiei municipale P.N.L. Buzău. Evenimentul s-a desfășurat la Sala mare a Consiliului Județean, iar de la Bucureşti a fost prezent însuşi preşedintele partidului, Ludovic Orban, însoţit de şeful zonal al P.N.L., deputatul Victor Paul Dobre. Votul propriu-zis a fost o simplă formalitate, căci pentru funcţia de preşedinte al filialei Buzău a P.N.L. a fost doar un singur candidat, anume Constantin Ionescu. La final el a strâns 121 de voturi pentru, alte 5 fiind anulate.

„Prin echipa aleasă vreau să recuperez încrederea buzoienilor în clasa politică şi în administraţie, construind ceva, venind cu soluţii, cu idei şi propuneri pentru comunitate”, a declarat noul președinte al organizației municipale a PNL Buzău, Constantin Ionescu.

Totodată au fost aleși și cei doi prim-vicepresedinti, și anume Vasile Olariu si Vasile Carapit, iar vicepresedinti sunt Valeriu Minascurta, Carolita Cimpoca, Melania Dragostin, Mircea Ion, Aurel Dumitru, Emil Siminescu, Ion Barbu si Florin Sangiu.

2 COMENTARII

  1. Poate vor face opozitie cu adevarat,in interesul buzoienilor,nu activitati gen ”Gica contra”.

  2. Poate vor face opozitie cu adevarat,in interesul buzoienilor,nu activitati gen ”Gica contra”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here