1Senatorul de Buzău Constantin Popa a avut o întâlnire cu Ministrul Economiei Varujan Vosganian, căruia i-a cerut sprijinul pentru dezvoltarea economică a județului Buzău, prin identificarea de parteneriate și investiții în Râmnicu – Sărat (reluarea producției de țigarete) precum și a altor oportunități pentru Buzău.

În primul rând, a depus la Senat trei propuneri legislative:

–         Prima zi de școală – zi liberă pentru părinți;

–         Legea Monopolurilor Statului;

–         Lege privind egalitatea în drepturi a cetățenilor români indiferent de etnie.

Luni, 23 septembrie, Constantin Popa, vicelider afiliat al grupului parlamentar PP-DD, a făcut parte din delegația condusă de Crin Antonescu, Președintele Senatului, care l-a primit pe Ranko Krivokapic, Președintele Parlamentului Republicii Muntenegru, recent ales Președinte al Adunării Parlamentare OSCE.

În aceeași zi, Constantin Popa a avut o întâlnire cu Ministrul Economiei Varujan Vosganian, căruia i-a cerut sprijinul pentru dezvoltarea economică a județului Buzău, prin identificarea de parteneriate și investiții în Râmnicu – Sărat (reluarea producției de țigarete) precum și a altor oportunități pentru Buzău.

De asemenea, l-a abordat pe colegul său, senatorul de Buzău Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, în probleme de interes local și național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here