primaria-movila-banuluiSedinta de Consiliu Local cu scandal la Movila Banului. Singurul viceprimar de sex feminin din judet si-a pierdut functia in urma votului consilierilor locali. Potrivit consilierilor, Lilian Dobre, aleasa pe listele PNL, a pierdut sprijinul politic, motiv pentru care s-a propus proiectul de hotarare de consiliu prin care s-a cerut inlocuirea sa. In locul sau a fost ales, prin vot secret, cu 6 voturi “pentru” si 5 “impotriva”, Dumitru Leonte, consilier local ales pe listele PSD.

In cadrul aceleiasi sedinte de consiliu local, consilierul PDL Dorin Moise si-a dat demisia, pe motiv ca administratia locala nu a fost in stare sa cumpere o centrala pentru gradinita noua construita in zona prin fonduri de la Banca Mondiala. In locul sau a depus juramantul Stroe Valere, următorul candidat de pe listele cu care PDL a participat la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Dupa ce toate proiectele de pe ordinea de zi au fost discutate si votate, consilierul demisionar, Dorin Moise, a starnit un scandal de pomina pe motiv ca fostul viceprimar, Liliana Dobre ar fi incercat sa fraudeze alegerile noului viceprimar. Fostul consilier a fost calmat de fostii colegi din primaria, darn u inainte de a ameninta ca lucrurile nu vor ramane asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here