_MG_2265Avocatul Ciprian Ene a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale Buzău a PDL Tanarul avocat Ciprian Ene a reusit sa stranga 208 voturi din 210 voturi valabil exprimate, el fiind singurul candidat din cadrul Con­siliului de Coordonare Lo­cal. Pe posturile de prim-vicepreşedin­te au fost alesi Mariana Cîrjan şi Bogdan Du­ţă, iar secretarul general a fost desemnat prin vot Flo­rin Bucătaru. Secreta­rii generali adjuncţi au fost alesi Ion Barbu şi Liviu Dunăreanu.

Tanarul avocat Ciprian Ene a multumit tuturor celor prezenti si a cerut tuturor celor din jurul sau comunicare.

„Vă mulțumesc că ați avut răbdarea necesară de a sta până la această oră. Vreau să aveți încredere în mine, să comunicați cu mine, să nu vă fie teamă pentru că eu împreună cu echipa Biroului Permanent local și alături de dumneavoastră putem rezolva problemele din municipiul Buzău. Vom transforma consilierii locali si Biroul Permanent Local într-o portavoce a problemelor dumneavoastră dacă și dumneavoastră veți dori acest lucru. Eu îmi asum răspunderea de a conduce această organizație cu seriozitate și responsabilitate pentru a obține cele mai bune rezultate pentru PDL”, a declarat Ciprian Ene.

Presedintele PDL Buzau, Cezar Preda, cel care a delarat de la inceput ca il sustine pe Ciprian Ene, recunoaste ca are asteptari mari de la tanara echipa aleasa.

„Mi-a plăcut încă de la început obiectivul lor. Mi-au zis, domnule președinte vrem să facem din Buzău cel mai frumos oraș din Romania, asta este obiectiv. Cred că și domnul Boșcodeală și-a propus acest lucru pentru următoarele cinci mandate dacă le-ar avea dar cred că 10 mandate pentru un primar s-ar putea să nu fie suficiente să asfaltăm Cuza Vodă și atunci sper că această echipă, în frunte cu Ciprian Ene să reușească acest lucru din anul 2016. Au sprijinul meu complet pentru acest lucru”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here