pppTinerii democrat-liberali buzoieni susțin candidatura președintelui TDL, Sorin Moldovan, la alegerile europarlamentare de anul acesta. Sorin Moldovan și-a anunțat intenția de a candida pentru un post eligibil la europarlamentare în cadrul Colegiului Director Național al TDL, desfășurat în weekend la Păltiniș.Anunțul a fost făcut în prezența liderilor PDL prezenți, Raluca Turcan, Cătălin Predoiu, candidatul la alegerile prezidențiale din partea PDL, care au reacționat foarte bine la decizia tânărului democrat-liberal, Predoiu subliniind faptul că lista PDL pentru alegerile europarlamentare trebuie să cuprindă și un reprezentant al Tineretului Democrat Liberal.Tinerii democrat liberali buzoieni susțin o posibilă candidatură a lui Moldovan pentru alegerile europarlamentare.“Liderii PDL prezenți la Colegiul Național al TDL printre care domnul Cătălin Predoiu si doamna Raluca Turcan, si-au manifestat dorinta de a sustine tinerii la alegerile europarlamentare, legislative si locale ceea ce demonstreaza ca PDL-ul este partidul care promoveaza tinerii competenti si dornici sa-si foloseasca cunostintele si entuziasmul pentru promovarea si implementarea politicilor de drapta care din punctul nostru de vedere sunt singurele care pot duce la o dezvoltare durabila a Romaniei si la o viata mai buna pentru tinerii acestei tari.”, a declarat Nicolae Micu, primvicepresedinte al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Buzau.

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, deputatul Raluca Turcan şi preşedintele Yepp (Youth of the European Peoples Party-Tineretul Popular European), Konstantinos Kyranakis au răspuns invitaţiei Tineretului Democrat Liberal la reuniunea de la Păltiniş. În cadrul Colegiului Director Naţional, prezidenţiabilul Cătălin Predoiu a cerut tinerilor din partid să fie o forţă în luptele electorale ce se apropie, considrând că alegerile europrlamentare şi cele prezidenţiale sunt cele mai importante. ‘Dincolo de o campanie electorală inteligentă, trebuie să avem o listă cu candidaţi foarte buni. Eu cred că o astfel de listă trebuie să cuprindă obligatoriu şi un reprezentant al Tineretului Democrat Liberal. Trebuie să facem o îmbinare de generaţii, să cooptăm la alegerile europarlamentare, legislative, locale, cât mai mulţi tineri eligibili’, le-a spus Predoiu tinerilor din PDL. Candidatul la preşedinţia României a apreciat că partidul se află într-o creştere. Dacă vara trecută puţini mai credeau că lucrurile se pot remedia, pe fondul gafelor făcute de actula guvernare şi datorită unei munci serioase şi inteligente se văd rezultate pozitive. Totodată, Cătălin Predoiu a examinat munca tinerilor şi a spus că activitatea acestora este vizibilă şi apreciată de întreg BPN, drept pentru care, le-a mulţumit. ‘Eu nu privesc TDL ca o simplă pepinieră, ci ca pe un motor al partidului în funcţiune, ca o parte fără de care partidul nu ar putea să performeze. Nu văd în tineri PDL de mâine, ci PDL de astăzi. PDL va continua să fie ceea ce a fost: o pavăză pentru Justiţie, pavăză pentru statul de drept. USL s-a constituit ca o alianţă ce a încercat să intimideze Justiţia şi să-şi protejeze oamenii care au probleme cu legea’, a mai spus Predoiu, îndemnându-i pe tineri să meargă în continuare pe acelaşi drum şi să aibă permanent un război cu actula putere dacă văd că lucrurile merg în derizoriu.Ceilalţi invitaţi au vorbit despre unitatea partidului şi implicarea în toate activităţile. Munca este laitmotivul strategiei democrat-liberalilor pentru scrutinul electoral din luna mai, iar de resurse umane necesare nu duc lipsă cei care au în intenţie să întărească formaţiunea politică.

În discursul lor, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, dar şi deputatul Raluca Turcan şi-au exprimat public susţinerea preşedintelui TDL, Sorin Moldovan, pentru un post eligibil la alegerile pentru Parlamentul European. Alături de aceştia, mai mulţi lideri ai PDL îi dau vot de încredere tânărului care conduce TDL, după cum ne-a declarat Cătălin Burcescu, purtătorul de cuvânt al Organizaţiei de Tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here