preda2Prim-vicepresedintele PD-L Cezar Preda a comentat declaratia sefului statului, Traian Băsescu, prin care anunta ca va reveni in politica din 2014, insa nu neaparat in PDL, spunand ca „”fiecare cetatean e liber”.

Fiecare cetatean e liber in optiunile sale, poate sa faca ce doreste. Pana in decembrie 2014 are tot timpul sa se hotarasca„, a spus deputatul PDL pentru Ziare.com.

El nu crede ca declaratia lui Traian Basescu a fost facuta pentru a influenta soarta cursei pentru alegerea presedintelui PDL, desi acesta a spus ca nu s-ar regasi intr-un PDL condus de actualul lider,  Vsile Blaga, iar consilierul prezidential  Seabstian Lăzăroiu a scris pe Facebook faptul ca seful statului nu va reveni intr-un  partid condus de cel care il conduce si acum.

Cezar Preda a mai comentat doar ca „Traian Basescu e un om implinit, ca politician, are 2 mandate de  președinte al Romaniei, ce-si poate dori mai mult?

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la Viena, ca ramane in continuare in viata politica si dupa ce i se termina mandatul, pentru ca nu poate fi pensionar.

Pentru ca unii au spus ca sunt dictator, pot sa imi dictez memoriile, dar nu sa mi le scriu. Recunosc ca am spus ca dupa ce imi termin mandatul nu ma mai intereseaza, vreau sa fiu un om liber, nu mai vreau sa fac politica„, a spus Traian Basescu, la o intalnire cu romanii din Austria.

Eh, am spus ca nu ma intorc in PDL in 2014, dar am mai spus eu si ca demisionez in cinci minute„, a completat seful statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here