Senatorul de Buzău, Dorin Bădulescu s-a alăturat grupului parlamentar ALDE din Senat. Evenimentul a fost anunţat de liderul de grup al ALDE din Senat, Daniel Zamfir, care a declarat, conform agerpress.ro: ”Domnul senator Dorin Bădulescu se alătură grupului parlamentar al ALDE. Din motive de sănătate nu poate fi aici.”

Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a transmis printr-un comunicat de presă că a demisionat din PMP.
”Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta”, a transmis Bădulescu.
Printre motivele demisiei, Bădulescu trece şi schimbarea conducerii filialei Buzău a PMP şi aducerea la şefia organizaţiei a unei persoane cu care se află în conflict de mai mult timp.
”Câteva elemente esenţiale ale incompatibilităţii merită amintite: schimbarea de marţi a conducerii filialei Buzău şi aducerea unui domn deputat de Galaţi, persoană cu care eram în conflict de mai multă vreme, votul de abţinere a colegilor deputaţi pe legea medierii, deşi se cunoştea faptul că sunt mediator şi sprijin această profesie”, a mai transmis parlamentarul de Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here