valeriu tabaraMinistrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, ieri intr-o emisiune radio, ca in PDL se asteapta o negociere intre Emil Boc si Vasile Blaga pentru ca acesta din urma sa renunte la candidatura.

Intrebat daca poate confirma posibilitatea ca Vasile Blaga sa renunte, pentru o functie de prim-vicepresedinte sau secretar general, la candidatura la sefia partidului, pe motiv ca ar fi mai importanta echipa PDL, iar dusmanii partidului sunt in USL, nu in interior, Tabara a raspuns: „Marea majoritate a membrilor de partid asteapta un astfel de moment. Deci nimeni nu contesta capacitatea de lider nici a lui Vasile si nici a lui Emil, e clar. Si, sigur, se asteapta aceasta probabil negociere”.

Valeriu Tabara se numara printre sustinatorii lui Emil Boc pentru sefia partidului.

De cealalta parte, deputatul PDL Cezar Preda, sustinator al lui Vasile Blaga, ne-a declarat ca nu se poate pune problema unei negocieri intre cei doi: “Este o declaratie neproductiva si neadevarata  Nu se pune problema unei negocieri intre cei doi. Daca ar fi sa ma cobor la mintea poltica a domnului Tabara ar trebui sa-i spun ca ar fi bine ca domnul Boc sa-si retraga candidatura, pentru binele PDL”.

Vasile Blaga este asteptat la Buzau,  pe 27 aprilie, in cadrul campaniei pe care o va desfasura in mai multe judete ale tarii in contextul alegerilor pentru sefia PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here