În perioada următoare foarte mulți primari, în special din PDL, vor veni să se înscrie în PSD. Este afirmația făcută astăzi de președintele președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, care susține că PDL este într-o cădere liberă, și nimeni nu poate opri acest lucru.

Afirmaţia vine după ce mai mulţi membri ai PDL, printre care Ion Popescu, fost secretar general al organizaţiei locale dar şi Constantin Ghinioiu, canidatul partidului pentru primăria Râmnicu Sărat, au decis să părăsească partidul şi să se întrepte spre PSD.

“Oamenii vin spre PSD în această perioadă. PDL este în acest moment într-o degringoladă și nimeni nu poate opri această cădere a partidului. Oamenii vin să-și continue activitatea politică într-un mod civilizat acolo unde oamenii discută și se consideră prieteni între ei. În perioada următoare foarte mulți primari vor veni să se înscrie în PSD”, a declarat Victor Mocanu.

Liderul organizaţiei municipale a PDL, Adrian Burducea, a confirmat astăzi că mai mulţi primari democrat-liberali, printre care cei din comunele Cernăteşti, Bozioru, Breaza, Ulmeni, Verneşti sau Smeeni, sunt în discuţii pentru a trece în PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here