Fostul premier Victor Ponta a făcut astăzi o vizita in Buzau. Acesta a venit pentru a-și lansa și la noi in județ partidul, Pro România. Vizita a inclus o întâlnire cu simpatizanții din Buzau, o vizita la Primărie și o conferința de presa. Victor Ponta a mers la primarul Constantin Toma, pe care, afirmă Ponta, l-a ajutat în campania electorală din iunie 2016.

„Nu i-am făcut ofertă lui Toma de a se înscrie în Pro România, acum nu trebuie ca toți pesediștii să vină la noi”,a spus Ponta.

Victor Ponta a venit azi la Buzău însoțit de patru foști miniștri din cabinetul său, Sorin Câmpeanu (Educație), Nicu Bănicioiu (Sănătate), Daniel Constantin (Agricultură) și Ioana Petrescu (Finanțe). Aceștia au fost însoțiți de buzoianul Felix Rache, fost jurnalist de presă scrisă și tv, numit de Ponta coordonator al filialei Buzău a PRO România până la organizarea de alegeri.

Victor Ponta a reușit sa aducă in partidul sau și doi politicieni cu experiența din Buzau, este vorba de Doru Muzgoci, fost PSD-ist și de Viorel Dobre de la Partidul Ecologist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here