„Nu-l jignesc, pentru că nu-mi stă în caracter. Sebastian Radu și cei 4 consilieri locali, nu trebuiau să să plece până la alegeri și să fie într-o poziție duplicitară”, a fost reacția  șefului Organizației Municipale PD-L după plecarea mai multor membri importanți ai partidului la PSD.

Poziția de a arunca cu noroi a celor care au dezertat e o atitudine de neacceptat pentru Adrian Burducea care susține că a avut discuții chiar și de două ori pe zi cu Sebastian Radu în ultima perioadă.

“Acum 2-3 luni când m-am gândit să candidez la primărie era în staful meu de campanile” a continuat Burducea care în final a recunoscut că plecarea  lui Radu Sebastian e o pierdere pentru partid. Cezar Preda , șeful organizației județene a ținut să sublinieze că nu e nici prima nici ultima oară când în funcție de aspirații oamenii din partid își caută un loc sub soare. Preda a confirmat că se poartă discuții între liderii de partid și primari, consilieri, “o perioadă de fluiditate în ce privește precampania electorală”.

De altfel astăzi în biroul liderului democrat liberal a poposit și profesorul Dan Dudaș despre a cărui plecare din PD-L au circulat zvonuri în ultimele zile. Preda spune că acesta i-a spus că va pleca din partid dar că nu va alege o altă doctrină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here