Deși nu am intrat încă în campania electorală, bătălia pentru fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Sărat este tot mai acerbă. Candidatul PSD, Ionel Tociu l-a acuzat ieri pe primarul Viorel Holban că desfășoară o campanie obsesivă de asfaltări cu iz electoral.

Mai mult decât atât, Tociu îi mulțumește actualului primar de “sinceritate”, după ce a fost prezentat într-o scrisoare adresată râmnicenilor drept “un justițiar care se luptă cu abuzurile unui primar hoț”.

Ionel Tociu îl acuză pe Holban că a demarat o campanie de asfaltare în care aceste lucrări sunt realizate de firme “de casă” ale acestuia, care au câștigat licitațiile organizate. Potrivit candidatului PSD, municipalitatea plătește aceste asfaltări cu 1,1 milioane de euro pe kilometru liniar, preț comparabil cu cel al autostrăzilor.

“O parte din mașinile care transportau asfaltul decopertat aveau înscrise pe ele firma <Europlante SRL>, care este fima de casă, ca să nu spun personală, a actualului primar din Râmnicu Sărat. Ne întrebăm cu toții, cum este posibil ca în Râmnicu Sărat, un kilometru liniar de asfalt să coste 1,1 milioane de euro, aproape cât autostrada Bechtel”, a declarat Ionel Tociu.

Tociu i-a mulțumit ironic pentru sinceritate actualului primar, pentru că într-o scrisoare adresată râmnicenilor, acesta a fost prezentat de Holban drept un “un justițiar care se luptă cu abuzurile unui primar hoț”.

“Viorel Holban începe să devină un om sincer. Ce scrie domnia sa în această scrisoare adresată râmnicenilor. <Din prima zi a mandatului său de consilier local, Ionel Tociu a început să-și construiască imaginea unui justițiar, a omului responsabil, care se luptă de unul singur cu abuzurile săvârșite de un primar hoț, corupt și ineficient>. Îi mulțumesc pentru momentele de sinceritate, sper ca aceste momente să fie din ce în ce mai multe în următoarea perioadă”, a mai declarat Tociu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here