Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că „nu este onoare în gestul făcut de Sorin Frunzăverde”, precizând totodată că niciun democrat-liberal adevărat nu poate preţui modul în care a procedat fostul lider al PDL Caraş-Serverin.

Cezar Preda a precizat că, indiferent de justificările pe care le-ar putea face la un moment dat un democrat-liberal care procedează asemenea lui Frunzăverde, în spatele unui astfel de gest nu este onoare.

„Nu există onoare în a face ce a făcut el, motive, anumite justificări le poate da oricine, este un om care a luat o decizie care nu poate să mai fie în preţuirea reală a unui membru PDL. Cine preţuieste gestul lui pleacă. Un pedelist adevărat intră în bătălie, nu fuge”, a declarat Cezar Preda.

Cezar Preda le-a transmis alegătorilor din judeţele Caraş-Severin şi Olt să fie atenţi că vor vota tot PDL, pentru că toţi candidaţii USL din aceste judeţe sunt de fapt democrat-liberali.

„Am văzut foarte multe mişcări de trecere de la PDL la USL. Transmit un mesaj celor din Caraş-Severin şi Olt, pentru cetăţenii din aceste judeţe care îşi doreau să voteze USL, şi nu PDL, le spun cu respect că vor vota tot PDL, că aşa e viaţa. Toţi ai lor sunt ai noştri. Vor vota cu două mâini tot PDL. Ei sunt oamenii noştri. Să se gândească de două ori”, a spus Preda.

În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL. Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar. Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here