Nu există nicio problemă în PSD Buzău. Asta a lăsat să se înţeleagă liderul organizaţiei social-democrate buzoiene, Constantin Boşcodeală, care a afirmat că există probleme doar în funcţionarea USL la Buzău, şi nu în interiorul partidului. Afirmaţia vine după ce în urmă cu câteva zile, Marian Vanghelie a pus câteva condiţii pentru a rămâne în PSD, printre care şi aceea ca anumiţi lideri locali, printre care şi Boşcodeală, să fie păstraţi în funcţii.

În opinia lui Boşcodeală, totul poate fi intrerpretat ca o neînţelegere, şi asta pentru că Vanghelie a încercat să-i explice lui Victor Ponta că sunt probleme în Buzău. Boşcodeală a ţinut să precizeze că în Buzău nu sunt probleme în partid, ci doar în funcţionarea USL, şi asta pentru că un liberal a fost desemnat drept candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

“Domnul Marian Vanghelie a încercat să-i explice domnului Ponta că ar rămâne în partid dacă se vor rezolva unele probleme care sunt în PSD la Buzău, şi a enumerat acolo câteva, eu vreau să vă spun că nu există nicio problemă în partid, noi avem o problem în USL, legată de candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, problemă care va fi rezolvată în cursul acestei luni”, a declarat Constantin Boşcodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here