Tăierea normei de hrană a angajaţilor MAI este o măsură aberantă. Asta crede deputatul PNL George Scutaru, care a criticat astazi într-o conferinţă de presă decizia ministrului Igaş de a diminua norma de hrană a angajaţilor MAI de la 720 la 130 de lei.

Scutaru a sărit în apărarea angajaţilor Ministerului de Interne şi a criticat în termeni duri decizia ministrului Igaş, catalogând-o drept “aberanta”.  Acesta a subliniat că ministrul Igaș nu a fost în stare să-și asigure bugetul necesar și a recurs la această tăiere pe genunchi a normei de hrana.

“Măsura luată de ministrul Igaș este absolut aberantă. Nu poți să te apuci să tai norma de hrană fără să-i anunți. Este o măsura luată de pe-o zi pe alta.(…) Domnul Igaș nu a fost în stare să-și asigure bugetul necesar pentru funcționarea ministerului. A sperat ca Legea privind disponibilizările din MAI o sa treacă în Parlament, dar nu a fost așa.(…) Eu cred că este un adevărat sadism al guvernanților și al lui Igaș în mod special, care vrea să vadă care este punctul în care oamenii cedează”, a declarat deputatul buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here