Primăria diversifică paleta de strategii menite să reducă numărul faptelor antisociale produse pe raza municipiului Buzău. Recent, edilul de la Palatul Comunal a dezvăluit un „secret de serviciu”.

Potrivit primarului Constantin Toma, polițiștii locali au găsit o nouă strategie de a-i arde la buzunar pe cei care încalcă legea, comițând fapte antisociale. Mai exact, o parte dintre polițiștii locali au pus uniforma în cui și au îmbrăcat haine civile, plimbându-se zi și noapte printre buzoieni pentru a-i depista pe răufăcători.

De când au adoptat noua strategie, „civilii” de la Poliția Locală sancționează fel de fel de fapte: de la spartul semințelor pe domeniul public până la consumul de alcool și depozitarea gunoiului menajer în locuri interzise.

„E oarecum un secret de serviciu. O parte din polițiștii locali acționează de ceva vreme în civil. E unul din motivele pentru care unii apreciază că sunt mai puțini polițiști locali pe stradă. Uneori e mai ușor așa, cum e cazul celor care scuipă semințe, aruncă ambalaje, consumă alcool și comit fapte antisociale.”, a declarat primarul Constantin Toma în ședința de ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.