Politistii buzoieni ampreuna cu reprezentantiiAutoritatii Rutiere Romane si cu lucratori ai Sectiei de Drumuri Nationale au verificat in saptamana 14-20 februarie peste 340 de autovehicule destinate transportului de marfuri.
Demersul politistilor face parte dintr-o actiune mai ampla numita „TRUCK -2011” ce are drept scop prevenirea accidentelor de circulatie in care ar putea fi implicate autovehicule destinate transportului de marfuri.
Astfel in perioada amintita au fost verificate 347 de autovehicule si s-au acordat 128 de sanctiuni contraventionale dintre care 38 pentru lipsa documentelor, 26 pentru defectiuni tehnice, 20 pentrudepasirea limitei de viteza, 14 pentru nerespectarea timpului de odihna, 7 pentru circulatia pe sectoare de drum pe care nu le era permis accesul, 3 pentru utilizarea neconforma a tahografului si 2 pentru depasirea maselor maxime admise. Printre conducatorii auto sanctionati s-au numarat si doi buzoieni. Un barbat de 35 de ani a fopst debistat conducand baut la volan fapt pentru care a ramas pietonpentru 90 de zile iar un altul de 28 de ani a fost depistat pe DN2 E85 in timp ce facea transport in regim de taxi fara documente.
In total au fost retinute 3 permise de conducere si 6 certificate de inmatriculare, valorea totala a amenzilor fiind de 102.632 lei.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.