Mâine este o zi crucială pentru angajaţii Primăriei Municipiului Buzău vizaţi de dispoinibilizări, potriviti noii organigrame.

Noua organigramă prevede reducerea cu 40% a personalului angajat, cel mai afectaţi fiind poliţiştii locali angajaţi la Seficiul Pază. Noua organigramă aprobată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (A.N.F.P.) arată că dintre cei 799 de angajaţi ai Primăriei Buzău vor rămîne să lucreze 494. Cea mai mare reducere se va face la Poliţia Locală, unde vor lucra 138 de angajaţi dintre cei 447. Dintre aceştia, vor activa la Serviciul de Oridne Publică 13+2 şefi la „Disciplina în construcţii”, 10+1 şef la „Dispecerat”. Ceilalţi pînă la 494 vor lucra după o nouă schemă în diferite servicii, compartimente, direcţii şi birouri din Primărie.

Ultima şansă a poliţiştilor locali este votul consilierilor locali. Independentul Constantin Ionescu a anunţat şi a argumentat votul său împotriva noii organigrame, rămâne de văzut dacă restul consilierilor vor fi de acord cu disponibilizările. Este pentru prima dată în istoria primăriei muncipiului Buzău când se anunţă o disponibilizare în masă, aşa că şi votul ar putea fi o surpriză dacă ţinem cont că la masa miniparlamentului judeţean sunt mulţi dintre foştii consilieri care au votat „pentru” acordarea anumitor sporuri poliţiştilor locali şi an de an au votat organigrama prezentată de vechea conducere a Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.